02 Jul

Facebook Messenger is een fantastische methode om in contact te blijven met vrienden en familie. Naast groepschat kun je ook een groepsvideogesprek voeren. Het is normaal om foto's of films te delen via de app. Als u er echter voor kiest om de gedeelde foto's te wissen, moet u er rekening mee houden dat de foto alleen aan uw kant van het gesprek wordt verwijderd. De foto blijft zichtbaar op de mobiel/pc van de andere persoon. Hier leest u hoe u gedeelde foto's op Facebook Messenger op computer en smartphone kunt verwijderen.

Stappen om gedeelde foto's op Facebook Messenger op computer te verwijderen

Open indien nodig Facebook Messenger in uw browser en log in met uw e-mailadres/telefoonnummer en wachtwoord.
Je krijgt een overzicht van de meest recente discussies die je hebt gehad.

Selecteer de chat waaruit u een foto wilt verwijderen.Blader door de afbeeldingen totdat u degene vindt die u wilt wissen.

Elke foto heeft drie stippen horizontaal precies ernaast. Het is het voordeliger alternatief.

Wanneer u erop klikt, krijgt u de mogelijkheid om de foto te verwijderen. Kies uw optie en de foto wordt van uw computer verwijderd. Messenger stuurt je ook een bericht waarin staat: "Dit bericht wordt voor je verwijderd." Andere deelnemers aan de chatroom kunnen het nog steeds zien.

”Sommige foto's in de map Gedeelde foto's worden niet gewist. Je zou in het gedeelte Gedeelde foto's aan de rechterkant van de pagina moeten kijken. Als de foto die je hebt verwijderd er nog steeds is, sluit je je browser en open je deze opnieuw om te controleren of deze verdwenen is. Als de foto niet gaat, moet je het hele gesprek verwijderen.

Stappen om gedeelde foto's op Messenger Android te verwijderen

Door op het Messenger-pictogram te klikken, krijgt u toegang tot de app.
U bent hoogstwaarschijnlijk ingelogd; zo niet, gebruik dan uw e-mailadres/telefoonnummer en wachtwoord om in te loggen.


Om een gedeelde foto uit een discussie te verwijderen, klik je er eerst op.

Blader door de afbeeldingen totdat u degene vindt die u wilt wissen.
Wacht tot je verschillende alternatieven op je scherm ziet nadat je de afbeelding hebt ingedrukt.

Kies Verwijderen uit de lijst met alternatieven en bevestig uw beslissing. Messenger stuurt je ook een bericht waarin staat: "Dit bericht wordt voor je verwijderd." Andere chatleden kunnen het nog steeds zien.

De foto zal van uw scherm verdwijnen zodra u Verwijderen accepteert.
De procedure is hetzelfde voor iPhone- en Android-telefoons.
De hierboven beschreven stappen kunnen ook worden toegepast op films of gifs.'Nu u weet hoe u gedeelde afbeeldingen van Facebook Messenger op uw computer en smartphone kunt verwijderen, kunt u doorgaan en de foto's verwijderen die u niet wilt zien.

U kunt gedeelde foto's op Facebook Messenger op een zeer eenvoudige en effectieve methode verwijderen door deze eenvoudige bovengenoemde stappen te volgen. Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met het Facebook bellen Support-team voor hulp.


Comments
* The email will not be published on the website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING